El Consell Insular de Menorca reforça la promoció del transport públic com a mitjà de transport per anar a la platja

El Consell Insular de Menorca, per a la propera temporada 2019, reforçarà la promoció del transport públic com a mitjà de transport per anar a la platja, mitjançant l’edició d’una guia de dimensions reduïdes que recollirà de forma unificada les línies de transport públic regular que donen accés a les diferents platges de la costa de Menorca.

Cal recordar que, actualment en temporada turística, els servei insular de transport públic compta amb 25 línies de transport regular que permeten accedir a diferents punts de la costa amb platja o que són punt de sortida d’itineraris no motoritzats per accedir a diferents platges.

La guia, de forma sintetitzada i unificada, recollirà la informació bàsica d’aquestes 25 línies de transport públic regular: un mapa amb la situació de cada punt d’accés a la costa; i una referència a cada una d’aquestes línies amb les diferents parades, serveis a la platja destí i possibles itineraris no motoritzats des de la mateixa.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Mostra de Cuina Menorquina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *