Demostracio de Vela Radiocontol

Aquest proper diumenge 10 de març, a partir de les 10:30 hores i organitzat per la secció de vela del Club Nàutic Ciutadella el Moll de la Trona del port de ponent viurà una entretinguda i interessant demostracio de Vela Radiocontol. Dos clàssics d’aquesta polida modalitat de vela com són en Tote i en Toni, del CN Ciutadella, juntament amb els seus amics de Maó, ens mostraran com són aquests barcos i com naveguen, a més de que ens els deixeran fer navegar.
Aquesta és la segona trobada que es celebra a Ciutadella organitzada per Es Nàutic, després de l’èxit de l’any passat, en què es van reunir unes 50 persones a la platja de Santandria. De caràcter no competitiu, la principal intenció d’aquests aficionats és fer una demostració per a més petits i més grans que vulguin conèixer un poc més de primera mà aquest emocionant món.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *