Classificació doble de Jordi Torres (CNC) per les pròximes cites espanyoles en Làser

Una vegada més arribaven molt bones notícies de la Federació Balear de Vela a la família de vela del Club Nàutic Ciutadella. El regatista Jordi Torres, militant en el CNC, ha aconseguit la classificació doble, a les dues classes, per les següents Copa i Campionat d’Espanya per l’equip de les Illes Balears. Després del flamant Campionat de Balears de Làser Radial viscut a Ciutadella fa uns dies, Torres queda seleccionat en Radial i 4.7, una gran notícia per Es Nàutic i pel mateix esportista.
El seu company del CNC, David Ponsetí; i en Jordi Torres, estaven ja seleccionats per la Copa d’Espanya de Làser 4.7 que viuran aquests pròxims dies a la ciudad andalusa de Cádiz i després d’aquest brillant Balear Radial, Torres també estarà al combinat balear d’aquesta classe.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *