Voluntariat per a plantar figueres

Aquest proper diumenge, 17 de març, es realitzarà una jornada de voluntariat a una finca agrària que té acord de custòdia del territori signat amb el GOB.

El grup de voluntaris/es plantarà figueres. L’objectiu d’aquesta actuació és ajudar a la finca, que està iniciant la seva activitat, en la diversificació dels seus productes. A més de sembrar els arbres, es construiran elements protectors perquè puguin superar amb èxit les primeres etapes del seu creixement.

El punt de trobada serà a les 8.30h a l’aparcament de la Sínia des Cuc, per a compartir cotxes i anar cap a la finca. El segon punt de trobada serà devora el cementiri des Castell a les 8.45h. A mig matí, s’oferirà a les persones participants un berenar de productes locals. Està previst que l’activitat finalitzi a les 13.30h.

Si voleu participar en aquesta activitat, us heu d’apuntar telefonant al GOB (971350762) o enviant un correu electrònic a custodia@gobmenorca.com especificant quanta gent sereu.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *