Les troballes del carrer des Mirador i els seus tresors al Museu de Menorca

Cada mes el Museu de Menorca presenta una intervenció arqueològica preventiva (IAP) i la seva troballa més emblemàtica.

En aquesta ocasió coneixerem la IAP que va tenir lloc al carrer Mirador de Ciutadella. L’excavació va posar al descobert un antic femer del segle XVII d’on es va recuperar ceràmica de cuina i vaixella fina de taula. Entre altres factors les IAP tenen la virtut de  convertir objectes quotidians en autèntics tresors.

La conferència anirà a càrrec Joana Gual, arqueòloga del Consell Insular de Menorca i Antoni Camps, arqueòleg i membre de l’IME.

Serà demà divendres, 15 de març a les 19:30h , destinada a públic adult i amb una durada aproximada de 45 minuts. Serà a la sala d’actes del Museu de Menorca. És una activitat gratuïta i no cal inscripció prèvia.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *