Presentació del documental «25 anys fent camí. Menorca Reserva de Biosfera» a Alaior

Seguint amb les presentacions que es fan a diferents pobles de Menorca l’Arxiu d’Imatge i So de Menorca del Consell Insular de Menorca, juntament amb l’Institut Menorquí d’Estudis, duen el documental produït pel mateix arxiu 25 anys fent camí. Menorca Reserva de Biosfera, a Alaior.

El documental presenta un repàs històric des del naixement de la proposta de Menorca com a Reserva de Biosfera, passant pel camí que va dur a la concessió de la declaració per part de la Unesco, fins arribar a les diferents valoracions sobre aquests 25 anys i com s’encara el futur. 

El film, realitzat per Magda Timoner Pelegrí, combina els testimonis dels qui van ser els protagonistes de la declaració, amb imatges actuals i històriques procedents de diferents fons audiovisuals conservats a l’Arxiu d’Imatge i So de Menorca.

La presentació del documental a Alaior serà el pròxim divendres 15 de març, a les 19 hores, a la Sala d’activitats ciutadanes d’Alaior (Carrer Major, 11 d’Alaior).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *