Torna Sons d’Àfrica el dissabte 30 de març Concert solidari a benefici dels missioners menorquins en terres africanes

El primer concert d’aquestes característiques va ser el 2018 i de la mà de na Corretja Genestar la Delegació de Missions de Menorca va organitzar un esdeveniment solidari en forma de trobada multitudinària a la Sala Multifuncional de Ciutadella. La idea eben clara: unir els cors de moltes persones a través de la música. I ho van ben aconseguir: centenars de persones van assistir al concert de sons d’Àfrica amb la intenció d’ajudar als missioners menorquins que treballen en terres africanes. De fet, el 12 de maig de l’any passat van ser moltes les persones que hi van assistir i que no van poder accedir al recinte perquè de ben hora ja era ple. Després d’aquella experiència, tota l’energia que va sorgir d’aquella nit musical no es podia deixar anar i és per això que enguany es torna a fer el concert, aquesta vegada, però, al Teatre Principal de Maó el proper 30 de març.

Hi participaran l’associació Esclat (Batucada), l’Escolania de Ciutadella, el Cor Cadenza, el Cor d’Homes, Víctor Uwagba i diversos músics. Tots coordinats per na Corretja Genestar.

Igual que l’any passat el concert està creat a benefici dels missioners menorquins que treballen en terres africanes; els destinataris dels fons resultants de la taquilla del concert són: Xec Marquès Coll,  de Don Bosco Tamba, a Tambacounda al Senegal. També Sión Bosch Bagur que treballa a la Mission Catholiqué a Duékoué a la República de Costa d’Ivori. I el tercer beneficiat serà Joaquim Salord Salord des de la Delegació de Migracions de Tànger.

La directora dels cors participants, na Corretja Genestar Mesquida, ha volgut expressar un pensament que defineix l’esperit d’aquest concert: “ del pensament a la voluntat, de la voluntat a l’acció, una acció amb actitud engrescadora en la recerca del tu i deixant anar part del jo. Units a través de la música reforçant les emocions apropant-nos els uns als altres amb el cor i la ment oberts”.

Les entrades són un donatiu de 10€ i es poden adquirir en línia a www.teatremao.comwww.bacantix.como directament a la taquilla del teatre en els horaris habituals de venda d’entrades. També s’ha habilitat un nombre de compte com a Fila Zero per qui vulgui fer una aportació econòmica.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *