Follia Nit artística per presentar el segon llibre de poemes de Joana Bagur Florit

Avui dissabte 23 de març a les 20h a l’Església del Socors de Ciutadella (entrada lateral pel C/Socors) tindrà lloc la presentació del poemari “Follia” de la poetessa local Joana Bagur Florit. Bagur Florit és autora de “Viure un moment” el seu primer llibre de poemes editat l’any 2015. Igual que en aquella ocasió, Joana Bagur ha escollit Setmanaris i Revistes, editora d’El Iris, per publicar el seu llibre.

La presentació d’aquest dissabte comptarà amb un elenc artístic multidisciplinar donat que l’autora forma part del grup artístic “Moments d’Art”. Pintura en directe, música, cant i poesia seran els ingredients d’aquesta nit literària.

“Follia” és el títol genèric del poemari i dona nom al poema guanyador del premi sant Jordi de Navarcles 2017. És un llibre que conté 63 poemes i 2 cançons acompanyats de les il·lustracions dels pintors: Lluis Amarè de Vilanova i la Geltrú, Pau Sintes d’Alaior, Pacífic Camps, Joan Caules  i Roser Aguilera de Ciutadella i  Victor Codina de Barcelona. També compta amb fotografies de la pròpia autora i una col·laboració  especial de Damià Coll de Ferreries. El llibre ha estat prologat per la productora de radio i TV, Elisabet Borràs Cassany, pel presentador Ramon Soler Hilari i el rapsoda barceloní Josep Capalvo Sintes.

L’acte és organitzat pel Cercle Artístic i compta amb la col·laboració de la Capella Davídica. Serà conduit pel comunicador de Tv i radio Canalblau de Vilanova i la Geltrú, Ramon Soler Hilari. Durant la nit els pintors Pau Sintes i Lluis Amarè realitzaran dues obres en directe i es podrà escoltar la veu de la cantant aliorenca Joana Melià acompanyada per Joshua Borràs de Mallorca, i Felipe Ortiz a la guitarra acompanyant els poemes. També estrena de la cançó i videoclip del músic i cantant Toni Sintes i lletra de Joana Bagur “Saps que si tingués”. La part tècnica de l’acte correrà a càrrec de Xavier Lluch de So x Tu.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *