Els karateques del Físics, viatge a Alemanya per a competir

Un grup de karatekes del club de ponent “Físics” viatgen aquest cap de setmana a la ciutat de Halle a Berlín, per disputar la Copa Arawaza, l’expedició menorquina formada per Neus Marquet, Judith Álvarez, Judith García, Adrià López, Rafel González i Julen Triay, acompanyats del seu entrenador Shuto Triay. El campionat es disputa el dissabte i compta amb 1427 inscrits de 24 països diferents, la majoria provinents d’Europa però també vinguts d’Australia, Kuwait, Zimbawe, Nova Zelanda… Aquesta fita representa una gran experiència per els de Físics ja que és la primera en que disputaran un campionat internacional fora de l’estat espanyol. Tots ells parteixen cap a la ciutat berlinesa amb molta il·lusió i conscients del elevat nivell en que es torbaran però al mateix temps motivats per el seu bon estat tècnic i físic en que es troben.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *