Jornades Gastronòmiques de Vedella Vermella Menorquina Primeres jornades gastronòmiques “Vedella Vermella Menorquina” els dies 29, 30 i 31 de març de 2019.

La Associció de Ramaders de Bestiar Boví de Raça de Menorca i l’Associació menorquina de Cafeteries, Bars i Restaurants han organitzat conjuntament unes noves jornades gastronòmiques d’àmbit insular amb la carn de Vedella Vermella Menorquina com a ingredient principal.

Les “Jornades Gastronòmiques de Vedella Vermella Menorquina” tindran lloc l’últim cap de setmana de març, els dies 29, 30 i 31 de març de el 2019.

L’esdeveniment pretén impulsar i donar a conèixer plats elaborats a partir de carn de raça menorquina emparats en la marca de garantia de qualitat Vermella menorquina. Una carn d’alta qualitat i de confiança de quilòmetre 0.

Els vuit restaurants que participen oferiran dura l’esdeveniment gastronòmic un menú o plat l’ingredient principal és la carn de Vedella Vermella.

A més de la carn, recentment també es poden trobar altres productes elaborats a partir de la vaca menorquina, com el gelat o el formatge.

Poden degustar la Vedella Vermella Menorquina en diferents municipis de l’illa.

Es Mercadal

Ferreries

Maó

Sant Lluís

Pot descarregar els menus i el plat de cada establiment tot clicant

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.