La Capella Davídica actua demà a Palma Joan Pons, Josep Bros i Maria Camps en seran els solistes

La Capella Davídica de la Catedral de Menorca, actuarà demà dissabte a la Seu de Mallorca a les 20,00 h acompanyada de l’Orquestra de Cambra Illa de Menorca OCIM i els seus solistes, que oferiran el mateix concert celebrat ara fa dos anys a la Sagrada Família de Barcelona.

La Seu de Mallorca, acollirà demà el concert de la Capella Davídica de la Catedral de Menorca, que dirigeix Isabel Juaneda, on també hi participarà l’Orquestra de Cambra Illa de Menorca OCIM, amb els seus solistes que interpretaran la “Gallia” de Charles Gounod i “Les set paraules de Crist” de Teodor Dubois.

Dirigirà el Cor de la Capella, la seva directora Isabel Juaneda, mentres que la direcció del concert correrà a càrrec de Salvador Brotons, i comptarà com a principal atractiu amb les intervencions dels cantants lírics solistes, Joan Pons, baríton; el gran tenor Josep Bros, i la soprano menorquina, Maria Camps.

Aquest concert va ser representat a 2017 a la Sagrada Família de Barcelona, on va tenir un gran èxit de públic i de crítica, per a qualitat dels intèrprets.

El passat divendres es va fer la presentació del concert a Palma, que comptà amb l’assistència de Mn. Sebastià Taltavull, Bisbe de Mallorca; Teodor Suau, president del Capítol de la Catedral de Mallorca; Isabel Juaneda, directora de la Capella Davídica i Antoni Salvador, president de la Capella Davídica.

Missa IB3

Per altra banda, aquest diumenge dia 31 a les 10,30 h, la Missa que es transmet en directe per IB3 Televisió estarà oficiada pel Bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull i comptarà amb la Capella Davídica de la Catedral de Menorca en tots els seus cants i pregàries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.