Anna Pons Capella, candidata a l’alcaldia per Ciutadans

Divendres passat a la seu de Ciutadans de Ciutadella, es va dur a terme la presentació de la candidata a l’alcaldia per aquest partit, Anna Pons Capella, en un acte que va comptar amb la presència de nombrós públic que va omplir la seu del partit.

L’esdeveniment, que es va desenvolupar mitjançant el format de xerrada oberta perquè tant els protagonistes com la resta d’assistents poguessin interactuar de manera participativa, va ser conduït per Pedro Bermúdez, director de l’escola d’àrbitres de futbol de Menorca, recentment incorporat a les files de Cs a Ciutadella.

Va comptar amb la intervenció en primer lloc de Jesús Méndez, secretari d’organització de Cs a Menorca, el qual va mostrar tot el seu suport a la candidata, i li va brindar el suport de tot el partit a l’illa per aconseguir l’alcaldia de Ciutadella, destacant a més als 2 reptes que té Ciutadans en les dues cites electorals: el 28 d’abril, perquè Albert Rivera sigui el nou president del govern, i el 26 de maig, buscant governar en totes les localitats, consells i el govern de les Illes Balears.

En segon lloc va intervenir el coordinador de l’agrupació de Ciutadella, Joan Canals, que va versar sobre les qualitats d’Ana Pons per liderar la candidatura a l’alcaldia, destacant la seva honradesa, la seva capacitat de lideratge, la seva experiència en gestió, la seva aposta ferma pel interès general i el seu amor per la ciutat i la seva gent, i va vaticinar un gran èxit a la cita electoral, ja que al seu parer “és l’únic partit que ofereix canviar les coses de veritat, amb propostes noves i un equip amb moltíssimes ganes de treballar per la ciutat”.

Finalment va tancar l’acte la candidata, Ana Pons Capella, que va agrair a tots la seva presència i va mostrar amb claredat la vocació de govern i de canvi que té Cs per Ciutadella, desgranant el seu projecte per a la ciutat, avançant nombroses propostes que s’aniran detallant en propers actes.

Algunes de les mesures més importants són:

-Bavallada l’IBI un 5%

-Peatonalizació del Born, lligat a la construcció d’un pàrquing subterrani a la plaça de la Pau

-Transport públic de qualitat, a la zona perimetral i amb uns serveis dignes

– Creació d’un circuit de footing, d’un quilòmetre de corda, per a ús de totes les persones que vulguin practicar l’atletisme a la nostra ciutat, ja siguin federats o no.

-Voluntat de defensar i dignificar les modalitats insulars del català, en és nostre cas el menorquí, que ha de ser objecte d ‘estudi i protecció.

Va finalitzar l’acte amb una xerrada animada entre el públic i els ponents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *