Menorca s’integra a Ecoturismo España

L’illa de Menorca ha entrat a formar part de l’Associació d’Ecoturisme a Espanya (AEE), una associació del sector dedicada al foment del turisme sostenible en espais protegits. L’entrada en l’AEE permet, entre altres coses, que tant les institucions com l’empresariat de l’illa entrin a formar part d’una xarxa participativa en què gestors i empresaris del turisme treballen per a millorar, promoure i posar en marxa iniciatives de turisme de natura i ecoturisme en espais protegits com la reserva de biosfera i el Parc Natural de s’Albufera des Grau. La iniciativa cerca d’aquesta manera garantir el creixement d’aquest sector turístic a Menorca i la consolidació de pràctiques turístiques d’acord amb la sostenibilitat de l’illa. L’intercanvi d’informació entre administracions gestores de parcs naturals o l’assessorament a empreses turístiques menorquines en ecoturisme seran dos pilars fonamentals de la participació de Menorca a l’AEE. La inclusió en l’AEE, a més, permetrà l’entrada al Club Ecoturisme a Espanya, l’agència turística de l’associació dedicada a oferir experiències d’ecoturisme sostenible als viatgers. Sota la marca “Soy ecoturista” – “Ecotourist in Spain” aquesta iniciativa fa tasques de gestió ecoturística en col·laboració amb empreses i institucions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *