La gastronomia menorquina, un valor a potenciar

Aquest cap de setmana es celebra una nova edició de la Fira Arrels, que reuneix a productors, elaboradors, viticultors i professionals de la restauració en una mostra que té per a principal objectiu el donar valor al sector de la gastronomia a la nostra illa, amb mostres, tallers, elaboracions de plats de nova cuina menorquina en viu, ponències… per a posar damunt la taula el bon moment que viu la gastronomia menorquina i el seu valor com a producte diferenciador per aconseguir allargar la temporada i com a complement ideal al producte turístic consolidad del sol i platja a la temporada alta.

També hi ha que destacar la feina que s’està fent per part de Jaume Gomila en aconseguir la declaració per a la nostra illa de Regió Europea de Gastronomia, que tot apunta que de cara a l’any que ve en serà una realitat i, a la vegada una bona eina per a posar damunt Europa a la nostra illa com a destinació gastronòmica.

També des de Setmanaris i Revistes hem creat un nou projecte empresarial relacionat amb aquest món dels fogons, dels vins i del producte local amb l’edició de la revista “Foodies on Menorca” que ha vist la llum aquesta mateixa setmana i que trobareu a les llibreries de l’illa i als punts de venda del Setmanari El Iris.

La gastronomia menorquina està de moda, és un valor a potenciar per part de tots, perquè de cada vegada està més clar que és un dels elements diferenciadors que tenim per a ser una destinació única dins la mediterrània.

Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *