Viu, el darrer treball discogràfic de Cris Juanico Avui es presenta a Barcelona a la Sala Luz de Gas i demà al Festival Barnasants

Cris Juanico presenta VIU, un disc de cançons vives amb històries de superació de gent que no es rendeix, cançons plenes d’escenes vitals, històries de persones que estimen, que tenen pors i dubten, que creuen i s’alegren de viure, totes inspirades entorn de la Menorca més salvatge de la que ell n’és un privilegiat element més. Un recull de melodies narrades que veurà la llum avui dia 5 d’abril i que es presentà en concert dins la Gira Viva els dies 24/03 a l’Auditori de Ferreries (pre-estrena 18h.), 05/04 a Barcelona (Festival Barnasants, Sala Luz de Gas, 21h.), 06/04 a Sant Llorenç d’Hortons (Festival Barnasants, La Sala, 22h.), 13/04 al Teatre de Lloseta (Mallorca) (20:30h.) i 27/04 a Ciutadella (Palau Saura, 21h.).

Sempre a la recerca del contrast entre la música i la paraula, entre la melodia i la poètica, entre la solidesa i la delicadesa, Cris Juanico vesteix les seves cançons de rock amb aires de folk, al incorporar la sensibilitat i el detall del violí o del guitarró a una banda clàssica de so molt consistent, creant un confortable coixí per a les melodies d’aires mediterranis que impregnen les seves composicions.

VIU té molts significats. Tant poden ser diferents temps verbals del verb viure, com l’extrem o punta de quelcom, la part més sensible d’una ferida o un adjectiu amb significat que pot canviar segons el context. És per açò que l’artista ha decidit incloure enles cançons inèdites del disc la paraula i el significat de VIU en diverses formes i accepcions.

El treball, coeditat per Aumoni RGB Suports, inclou 12 cançons, 10 noves de trinca i 2 versions amb banda dels temes de Fausta “Com un infant” i “Em dius que em vols estimar”. Enregistrat als Estudis Aumon de Ciutadella i mesclat als Estudis Swing de Palma per Toni Pastor, VIU és una producció musical del mateix Cris Juanico, i compta amb la participació de Quim Ribóa la guitarra elèctrica, Blanca Collal violí, Lluís General baix elèctric i Pere Molla la bateria, a més del mateix Cris Juanico a la veu, guitarró, guitarres elèctriques, acústiques i espanyoles i percussions. El disseny del disc és obra de Dolors Boatella, que il·lustra amb imatges el particular imaginari de l’artista.

Tapes Menorca
Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *