Blanca de Olivar, Maria Antònia Taltavull i Sebastià Mesquida a la candidatura d’Antoni Juaneda El PP-Ciutadella presenta una candidatura de renovació amb professionals de tots els àmbits

El Partit Popular de Ciutadella, i el seu candidat a l’Alcaldia, Antoni Juaneda, estan confeccionant una candidatura en què es combini experiència en la gestió municipal i noves incorporacions que puguin aportar els seus coneixements i experiència professional al projecte de govern que aspiren a assolir després de les eleccions.

Als noms de Joana Mari Pons Torres, presidenta local del PP Ciutadella, i Joan Benejam, actual portaveu del grup municipal del PP a l’Ajuntament de Ciutadella, s’uneixen ara tres incorporacions que fins ara no havien tingut càrrecs públics. Aquests són les persones que se sumen a llocs de sortida a la candidatura que encapçala Antoni Juaneda:

BLANCA DE OLIVAR
Llicenciada en Dret (Universitat de Barcelona, ​​1990), està especialitzada en Dret Penal i és sòcia del despatx Zegri + D Olivar Advocats. Ha estat membre de la Junta de Govern del Col·legi d’Advocats de Barcelona, ​​vocal de la Subcomissió de Blanqueig de Capitals i Delictes contra el Terrorisme del Consell General de l’Advocacia Espanyola i directora de la revista jurídica Món Jurídic. Actualment és Patró i Secretària de la Fundació José María de Olives i de Ponsich, Comte de Torre Saura.

MARÍA ANTÒNIA TALTAVULL

Empresària del camp gestiona, juntament amb el seu marit, la finca Torralbet, en què crien bestiar per a la producció de carn i llet per a l’elaboració de formatge. Va estudiar el grau mitjà d’Administració i Gestió a l’Institut Mª Àngels Cardona, treballant al principi en els negocis familiars, i des de fa 12 anys està bolcada en la gestió de l’explotació agrària i ramadera.

SEBASTIÀ MESQUIDA

Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials (UIB, 1992), va ser Tresorer del Consell Insular de Menorca (1993-1996) quan Antoni Juaneda era interventor. Després treball en el Depatramento de Finances i al d’Exportació de l’empresa familiar de calçat (1996-2014), va dur la gerència d’empreses nàutiques el 2015 i, des de llavors, està en el Departament Comercial d’Iberdrola. També ha estat directiu del Clun Nàutic de Ciutadella entre 1998 i 2006

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *