SERVEIS SOCIALS DESTINA 4,6 MILIONS D’EUROS A PLACES RESIDENCIALS I DE CENTRE DE DIA A ALAIOR, CIUTADELLA, FERRERIES I ES MERCADAL El Govern finança aquestes places concertades per a persones dependents gestionades pels ajuntaments

La Conselleria de Serveis Socials i Cooperació destinarà un total de 4.628.000 € a finançar 65 places residencials i 41 de centres de dia als municipis menorquins d’Alaior, Ciutadella, Ferreries i es Mercadal. La renovació dels convenis amb aquests quatre ajuntaments per al període 2019-2021 garantirà el funcionament i el manteniment d’aquestes places de centre de dia i de residència per a persones amb dependència i la seva integració a la Xarxa Pública d’Atenció a la Dependència.

A Ciutadella, mitjançant el conveni que se signarà amb l’Ajuntament, es destinaran 1.315.688 € a mantenir 20 places de residència i 8 places de centre de dia al centre d’estades diürnes i a la residència geriàtrica assistida municipal.

A Alaior, la Conselleria finançarà 17 places de residència i 9 de centre de dia gestionades per l’Ajuntament a la residència i centre d’estades diürnes municipal Es Ramal, amb un import d’1.169.963 €.

D’altra banda, al municipi des Mercadal es destinaran 1.047.706 €, amb els quals es finançaran 14 places a la residència municipal per a persones grans i 11 places de centre de dia municipal, tots dos gestionats per l’Ajuntament.

En el cas de Ferreries, l’import que hi destinarà la Conselleria serà d’1.084.641 €, que aniran destinats a finançar 13 places del centre de dia municipal i 14 places a la residència de Ferreries.

Aquestes places de centre de dia i de residència s’integren en la Xarxa Pública d’Atenció a la Dependència, com ho fan també la resta de places concertades o establertes per conveni amb la Conselleria a altres municipis de les illes.
Des de l’any 2015 la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació ha incorporat 540 noves places residencials i 153 noves places de centre de dia a aquesta xarxa pública.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.