Tocats pel Teatre ret homenatge a Josep Serra i Magdalena Gonyalons

La nova companyia Tocats pel Teatre, que dirigeix Toni Pedrol, va posar en escena fa un parell de setmanes l’obra de Xesc Forteza, “Ca ses monges” com a presentació d’aquesta companyia on la majoria dels actors van passar per la “Delfín Serra”. És per açò que en la seva estrena, els actors i directors de “Tocats pel Teatre” van voler retre un senzill però emotiu homenatge a Josep Serra i Magdalena Gonyalons, amb els que han compartit escenaris, amistat i amor per l’art de Talia, i que sense ells, avui la nova companyia no seria una realitat.

Tóbal Caules, va ser l’encarregat de llegir unes paraules en les que glosava la trajectòria dels dos grans primers actors de la escena menorquina, i també les seves vivències personals als seu costat.

Amb “Ca ses monges”, Tocats pel Teatre debuta damunt les taules de l’escena menorquina hi ho fa per la porta grossa, perquè el mestratge i l’experiència hi son presents. De segur que donaran molt a rallar i bé en aquesta nova aventura d’uns cors que vertaderament estan tocats per la deessa del teatre, per Talia.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *