L’Obra Social “la Caixa” i la Capella Davídica presenten el tradicional concert de Pasqua

L’Obra Social “la Caixa” i la Capella Davídica van presentar ahir dijous el seu tradicional concert de Pasqua, que és un dels moments musicals més importants de l’any, no sols a Ciutadella, sinó a tota l’illa

Enguany estarà protagonitzat per la “Cantata de Randa” op 135 de Salvador Brotons, Peça dividida en nou parts creada pel compositor i director d’orquestra Salvador Brotons i l’artista Neus Dalmau, està basada en el temps, la vida i l’obra  de Ramon Llull.

El concerts de Pasqua tindran lloc el dissabte 20 d’abril a les 19:00h a l’Església del Socors de Ciutadella, el diumenge 21 d’abril, a les 19.00h al Teatre Principal de Maó i el dilluns dia 22 d’abril a les 19:00h  a la Catedral de Menorca a Ciutadella.

El cor de la Capella Davídica en aquesta ocasió estarà acompanyat per l’Orquestra de Cambra Illa de Menorca, els solistes  María Camps i Germán de la Riva, amb la narradora Neus Dalmau,  la directora del cor: Isabel Juaneda i el  director del concert: Salvador Brotons.

Tant la soprano Maria Camps, com Salvador Brotons, han participat recentment amb la Capella al concert de “Les 7 paraules de Crist a la Creu” i la “Gallia” que es va celebrar a la Catedral de Mallorca, on també hi participaren com a solistes en baríton Joan Pons i el tenor català, Josep Bros, que va er un vertader èxit, no sols per la qualitat musical, sinó per la gent que hi assistí i el bon paper de la Capella Davídica, que es reafirma encara més com la millor coral de les Balears.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *