Margalida i Francina Moll Les joves concertistes que viuen a Londres oferiran dues Masterclass de piano i violí a Ciutadella a l’abril

A proposta de l’Associació Es Músics, les germanes Margalida i Francina Moll oferiran una Masterclass a Ciutadella durant dos dies els propers 18 i 20 d’abril a la sala Annex de l’IES Josep Mª Quadrado

Les Masterclass és una lliçó magistral en format de curs intensiui en aquest cas inclourà una classe individual per alumne, un concert de cloenda on els alumnes podran actuar per a tot el públic que vulgui assistir i una xerrada col·loqui amb les dues professores on tots els participants i públic oient podran fer les preguntes que vulguin i saber més sobre la carrera i la vida que suposa ser una concertista a nivell internacional com ho són na Francina i na Margalida. Na Margalida oferirà la classe de piano i na Francina de violí. Elles mateixes també proposen xerrar de música i respondre a tots els dubtes que tenguin els alumnes respecte al repertori que preparin. Desitgen poder compartir amb els alumnes el poder parlar de les seves pròpies experiències de quan eren estudiants i quina va ser la seva evolució fins a dedicar-se professionalment a la música. També al final del curs, hi haurà una entrega de diplomes.

Les germanes Moll proposenunes classes obertes a tothom, és a dir, s’hi pot inscriure qui ho desitgi sigui quin sigui el seu nivell: elemental o professional. El curs està obert a totes les edats i shi pot apuntar qui vulgui independentment de si van a una escola de música, al Conservatori o simplement hi tenen afició. També hi ha una tarifa especial per aquells alumnes que vulguin assistir a les classes com a oients. Per poder obtenir una plaça al curs s’ha que contactar amb l’Escola Es Músics al 676 633 758 o via correu electrònic a: esmusics@hotmail.com. Les inscripcions ja estan obertes.

Aquesta és la primera vegada que na Francina i na Margalida Moll ofereixen una masterclass a Menorca oberta al públic i estan molt il·lusionades. Ens diuen que “esteim molt contentes de poder compartir el que hem après amb joves que comencin i  que vulguin saber un poc mes de sa nostra trajectòria i a la vegada, animar-los a que continuïn el seu aprenentatge musical.”

La propera actuació seva a Ciutadella serà l’agost a Can Saura en el marc de la Diada de la Cultura. Interpretaran unprograma de violí i piano romàntic, impressionista i amb un final amb un sabor de la música mes pròxima al  jazz amb un arranjament de la Rapsòdia in Blue de Gerswhin.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *