Antoni Bosch Benejam és el candidat d’El Pi a la batlia de Ciutadella Molt vinculat al món rural, durant deu anys va ser gerent de la Cooperativa del Camp

Antoni Bosch Benejam (1955) encapçalarà la llista d’El Pi a l’Ajuntament de Ciutadella per a les properes eleccions municipals de maig. El candidat, que també presideix la Junta Local d’El Pi Ciutadella, entra per primera vegada al món de la política activa amb aquest nomenament.

Molt vinculat al món rural, al llarg de la seva llarga trajectòria professional s’ha especialitzat en administració, tècniques comercials i direcció d’empreses, destacant el càrrec com a gerent de la Cooperativa de Sant Guillem i Santa Escolàstica, coneguda com la Cooperativa del Camp de Ciutadella, que va ocupar entre els anys 1988 i 1998.

Actualment és accionista majoritari d’una empresa de serveis del sector de la construcció i també és el responsable de fabricació i qualitat de producte d’una empresa elaboradora i comercialitzadora de formatge amb Denominació d’Origen Maó-Menorca. De fet, Bosch s’ha anat formant de manera contínua durant molts anys i, entre altres tècniques, compta amb el reconeixement de ser mestre formatger artesà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *