L’estètica del nucli antic

Aquesta setmana s’han acabat les obres a la xarxa de clavegueram i pluvials dels carrers Roser i Dolors, que es van iniciar a principis del mes de gener. Unes obres necessàries per a evitar els embussos i les males olors que s’hi donaven amb massa freqüència i que feien necessària l’actuació d’empreses de manera urgent i que tenien un cost per a la ciutadania.

El subsòl d’aquests carrers ha quedat nova, i s’ha ben resolt, però el que lamentam és que no s’hagi optat per a un canvi de l’emmacat d’aquests carrers tot uniformant-lo amb el de carrers com el del Bisbe, Sant Francesc, Mirador… per a posar uns exemples i així guanyar en estètica i fer que poc a poc aquests carrers presentin un model únic i a la vegada estètic.

Per altra banda ens hem de demanar si ha costat més l’haver de fer net i repicar cadascun dels maons o macs que s’han tornat a reulitlitzar, amb la feina de readaptar-los o hagués estat més ràpid posar-ne de nous?

És una llàstima que no s’hagin aprofitat aquestes obres per a donar una imatge més estètica i més tradicional a carrers tant cèntrics com els d’El Roser i Mare de Déu dels Dolors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *