El Govern patrocina la vuitena OTSO Trail Menorca Camí de Cavalls, que se celebra aquest cap de setmana

La consellera de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears, Fanny Tur, ha signat com a presidenta de la Fundació per a l’Esport Balear, un conveni de patrocini per a la VIII edició OTSO Trail Menorca Camí de Cavalls, per un import de 24.600 euros, amb Guillem Bosch, organitzador de la prova i gerent d’Elitechip. El gerent de la Fundació per a l’Esport Balear, Pep Abrines, ha assistit a l’acte de signatura.

L’OTSO Trail Menorca mourà més de 4.000 persones aquest cap de setmana. La prova, que va esgotar les 1.800 places disponibles en dos mesos, compta amb sis distàncies que arrencaran aquest divendres amb l’inici dels 185 quilòmetres. Dels 1.800 corredors previstos, 310 són de Menorca, amb la qual cosa 1.490 esportistes arribaran de fora de l’illa, la qual cosa suposa un gran impacte. Segons les dades de l’organització, comptant els acompanyants la xifra ascendeix fins a les 4.000 persones implicades en la carrera, des del dijous fins al diumenge.

En total són 25 les nacionalitats que prendran part en la carrera de llocs com Dubai, l’Índia, els Estats Units, Lituània, França, Anglaterra, Itàlia…, a més d’Espanya.

Un any més, la prova ha cridat l’atenció d’algunes de les principals figures del món del Trail actual, com el campió de l’Ultra Trail World Tour en 2018, Pau Capell, el subcampió enguany, Jordi Gamito, Marco de Gasperi, Laia Díez, Lucia Pasamar, Antoine Guillon, Gerard ‘Blacky’ Morales, Eugeni Rosselló, Miquel Capó, Alex Izquierdo o Manu Vilaseca.

El seguiment es podrà fer online a través del web https://www.elitechip.net/es/cdc2019.

La prova, que s’ha promocionat en els principals escenaris de Trail Running d’Europa com són la Ultra Trail Mont Blanc i la Ultra Pirineu, a més de la Marató de Barcelona, ha crescut en aquesta vuitena edició en la qual incorpora tres noves distàncies: 27 KM, 45 KM i 58 KM, que se sumen a les ja conegudes de 85 KM, 100 KM i 185 KM, en les seves diferents modalitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.