El PSM Més per Menorca anima a la ciutadania a implicarse en la gestió del municipi

Els espais de participació que s’han obert durant aquesta legislatura és un dels punts que el PSM Més per Menorca vol mantenir pel pròxim mandat. La importància de mantenir un diàleg obert amb entitats, associacions i veïns és clau per una democràcia sana i on totes i tots els ciutadans es sentin implicats.

Per aquest motiu, el PSM Més per Menorca vol mantenir el programa de “Visitam el teu barri”, per tal debatre i intercanviar informació amb associacions i vesins sobre les diferents zones del municipi i atendre les necessitats específiques de cada zona. Les millores en els carrers de S’Abellarol, Sa Perdiu i Sa Cadernera a Son Carrió, on s’han invertit més de 300.000 euros, és un exemple de demandes històriques dels vesins de la zona que s’han resolt durant aquest mandat.

També es mantindran els canals de participació, com els “Espais de ciutadania” on s’han explicat, entre altres projectes, la redacció del nou Pla General d’Ordenació Urbanística i els pressupostos participatius.

El suport a les associacions i entitats és també un dels projectes engegats durant aquesta legislatura que el PSM Més per Menorca vol donar continuïtat, a través de la recuperació del Pla de Subvencions, cedint espais, donant suport tècnic i logístic, etc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.