El Cupó de l’ONCE dedicat a la Cartoixa de Valldemossa reparteix 105.000 euros a Ciutadella En el sorteig del 16 de maig

El Cupó de l’ONCE dedicat a la Cartoixa de Valldemossa ha repartit 105.000 euros a Ciutadella, en tres cupons premiats amb 35.000 euros cadascun en el sorteig del 16 de maig.
Aquest cupó, dedicat a un dels monuments més destacats de les Illes Balears, ha volgut deixar la sort en una de les illes.
El venedor de l’ONCE Fabián Capó Fernández és qui ha venut els cupons premiats, portant la il·lusió de l’ONCE a Ciutadella, localitat en la qual comercialitza, de manera ambulant per diversos carrers de la localitat, els productes de l’ONCE.
El cupó dedicat a la Cartoixa de Valldemossa, també ha deixat premis en localitats de Catalunya, on ha repartit 420.000 euros; Castella-la Manxa, amb 385.000 euros; i Andalusia, amb 140.000 euros.
El Cupó Diari de l’ONCE ofereix, per 1,5 euros, 55 premis de 35.000 euros a les cinc xifres. A més, el client té l’oportunitat, per 0,5 euros més, de jugar també a la sèrie, i guanyar ‘La Paga’ de 3.000 euros al mes durant 25 anys, que s’afegirà al premi de 35.000 euros. Tenen premi de 500 euros els números anterior i posterior a l’agraciat; i premis de 200, 20 i 6 euros a les quatre, tres i dues darreres xifres, respectivament, del cupó premiat. Així com reintegraments d’1,5 euros a l’última i primera xifra.
Els cupons i productes de joc de l’ONCE es comercialitzen pels 20.000 agents que integren la seva xarxa de vendes. A través del Terminal Punt de Venda (TPV), el client pot triar a més el nombre que més li agradi. També es poden adquirir des de la pàgina web oficial de joc de l’ONCE www.juegosONCE.es i establiments col·laboradors autoritzats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *