La Policia Nacional deté tres persones per delictes contra la salut pública Els detinguts passaran a disposició judicial en les pròximes hores.

Agents del Cos de Policia Nacional a Ciutadella, han procedit a la detenció d’un home de 37 anys i d’una dona de 30 anys, tots dos amb antecedents, així com d’un home de 41 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.
La investigació va començar fa diversos mesos, en detectar un increment del consum de substància estupefaents concretament marihuana, per la qual cosa es van realitzar gestions que van determinar que els punts de venda es fixaven en dos domicilis pròxims entre si, comprovant com els detinguts es dedicaven als actes de cultiu, elaboració i tràfic de marihuana.
Es van efectuar dues entrades i registres en domicilis.
Un cop localitzades les vivendes, es van dur a terme dues entrades i registres en què van participar indicatius de Seguretat Ciutadana, Policia Judicial i Policia Científica, procedint a la intervenció de 117 plantes de marihuana, 630 grams de cabdells marihuana, 170 grams d’haixix i diners en efectiu, així com bàscules de precisió i diverses eines o útils per a l’elaboració del cultiu i posterior venda.
Els detinguts passaran a disposició judicial en les pròximes hores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *