Iniciada l’enquesta sobre l’estat de les urbanitzacions 2019 Amb l'inici d'una nova temporada turística, PIME Menorca ha començat a l'enquesta anual sobre l'estat de les urbanitzacions de l'illa.

Aquest any és la 19a edició d’aquest estudi que des del seu origen permet documentar la situació de les urbanitzacions a l’inici de la temporada i evidenciar, si escau, que hauria de prestar més atenció al lloc en què els nostres turistes i visitants passen gran part del el seu temps de vacances.

L’enquesta està oberta a la participació d’usuaris, residents i / o empresaris interessat, que vulgui traslladar la seva opinió respecte de la zona o zones turístiques que pugui conèixer o en què s’ubiquen els seus negocis.

Es poden fer arribar les valoracions (bona / regular / deficient) dels diferents paràmetres, al costat de comentaris i / o observacions que es considerin oportuns, a través de:

www.pimemenorca.org/encuesta-urbanizaciones

Es tracta d’una enquesta totalment anònima i que no es triga més de 2 minuts en omplir al web.

A través del mateix enllaç també poden adjuntar directament les fotografies que puguin ser reveladores de la seva situació actual (indicant la urbanització i on ha estat presa).

Formen part de l’estudi 34 urbanitzacions de tota l’illa atenent a diferents paràmetres: carretera d’accés, neteja de la platja, enllumenat públic, senyalització de trànsit, aparcaments, barrat de solars, zones verdes, voreres, neteja viària, asfaltat, xarxa de telefonia / internet i subministrament d’aigua.

En finalitzar el període de recollida de dades des PIME Menorca s’elabora el corresponent estudi, la presentació als mitjans de comunicació, com és habitual, s’ha previst, excepte contratemps, el proper dia 31 de maig.

Posteriorment també es trasllada a les administracions públiques competents, principalment ajuntaments, perquè, en la mesura del possible, prenguin nota de les possibles millores i adequacions necessàries en les urbanitzacions menorquines.

Al web de PIME Menorca poden consultar públicament els resultats històrics per urbanitzacions i per paràmetres corresponents als anys anteriors (2001 – 2018).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *