Els comerços amb història de Ciutadella, recollits en un llibre Ha estat editat per Setmanaris i Revistes SL i el Setmanari El Iris

Des d’aquesta setmana ja es troba a la venda a les llibreries “Empreses i comerços amb història de Ciutadella” una publicació editada per Setmanaris i Revistes SL.

Al llibre el lector hi trobarà un recull de reportatges sobre comerços i empreses de Ciutadella amb més de 50 anys d’història o que romanen en mans de la mateixa família per almenys tres generacions.

Es tracta de 31 reportatges publicats al setmanari El Iris durant els darrers anys i escrits, la majoria, per Joan Mascaró Mascaró, però també alguns per Itziar Lecea Llufriu i Bep Al·lès Salvà.

D’aquesta manera El Iris conclou l’any de la celebració del 75 aniversari com a setmanari. Aquest llibre és un retrat de la història de la Ciutadella del segle XX a través d’alguns dels comerços i empreses més emblemàtics, i una manera de recordar establiments clàssics que han format part de l’esdevenir quotidià del nostre poble.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.