Joana Gomila, tornarà a ser batlessa de Ciutadella El PSM obté millors resultats que fa 4 anys i arriba als 7 regidors

El PSM ha obtingut 7 regidors a l’Ajuntament de Ciutadella i torna a ser la llista més votada, cosa que permetrà reeditar el pacte amb el PSOE, i possiblement PODEM, que ara per ara no és impresindible per aconseguir la majoria absoluta d’11 regidors.

La candidatura encapçalada per Joana Gomila ha obtingut 3.391 vots, el que significa el 28,40% dels vots emesos, tot superant les xifres aconseguides a 2015 amb 3.019 vots i un 27,73%.

Acompanyaran a Joana Gomila com a regidors o regidores pel PSM MxM: José López Bosch i Laura Anglada Seara, que repeteixen legislatura, i s’hi incorporen les novetats de Andreu Cardona Mir, Maria Jesús Bagur Benejam, Pere Fiol Benejam i Damià Moll Cardona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *