Dos alumnes de l’IES Mª Àngels Cardona representaran Espanya a la “Cimera Mundial d’Estudiants pel Clima” a Finlàndia

Gibet Marquès i Pau Forcada, alumnes de primer de batxillerat i segon d’ESO de l’IES Mª Àngels Cardona de Menorca, acompanyats de la directora i professora del centre, Maria Josep; viatgen avui a Finlàndia per representar l’estat espanyol a la Cimera Mundial d’Estudiants pel Clima (World summit for students about climate change and forests).

Aquests dos alumnes han estat seleccionats pel Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats i, formen part d’una cimera que durant 8 dies abordarà les repercussions del canvi climàtic i el futur dels boscos del planeta amb estudiants i professors de tot el món.

Accions per conscienciar dels efectes del Canvi Climàtic
A partir de demà i fins al proper 5 de juny un total de 200 estudiants i 100 professors de 100 països, participaran d’aquesta Cimera que es celebra a distintes ciutats de Finlàndia (Liperi, Joensuu i Helsinki) desenvolupant activitats diferenciades per estudiants i professors.

Cal destacar que a una primera fase els estudiants participaran d’activitats de reforestació, tallers i diverses accions encaminades a la protecció del planeta i, a la segona formaran part d’assemblees i equips de feina per tal d’elaborar un document conjunt d’acords que es presentarà i difondrà el Dia Mundial del Medi Ambient, el proper 5 de juny.

La Conselleria d’Educació i Universitat col·labora amb aquesta iniciativa de l’Institut d’ensenyament de secundària Mª Àngels Cardona de Menorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *