L’extra de Sant Joan del Setmanari El Iris, dedicat a les dones de sa festa Entrevistes a les persones femenines relacionades amb els membres de la Junta de Caixers

Destacar el paper que juga la dona a les festes de Sant Joan, ha estat la novetat d’enguany al número extraordinari del Setmanari El Iris dedicat a les festes majors de Ciutadella.

Entrevistes a la dones del caixer senyor, caixer casat i caixers pagesos, a més de la mare del caixer fadrí i les persones de les parròquies que ajuden al caixer capellà en són algunes de les protagonistes d’aquesta revista de festes.

El Setmanari El Iris va ser el primer mitjà de comunicació en editar una revista especial dedicada íntegrament a les festes de Sant Joan, i ho fa fer per primera vegada al 1975 i, l’any que ve farà 45 anys d’aquesta iniciativa de Josep Al·lès Serra i Josep Pon Lluch. Des de llavonces, diferents mitjans han copiat aquesta iniciativa i, inclús, les seccions, col·laboradors i fotògrafs que han participat o participen a la nostra revista santjoanera.

Altres temes destacats a aquesta revista de festes de 2019 són els articles en memòria de santjoaner i cavallers de festa que enguany ja no estaran amb noltros, els reports de cavallers mítics, els poemes de festa, els àlbums de fotos antigues, entre altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *