Dones de festa gran

Estimats amics, lectors i anunciants, a tots aquells que any rera any ens envieu les vostres col·laboracions de festa: Articles, poemes o fotografies… A tots aquells que dipositeu la confiança en noltros per anunciar el vostre comerç, a tots els cada any renovau la vostra subscripció, va dedicat aquest Iris de festa major.

Enguany, hem d’innovar i per a fer que com la festa aquests Iris de Sant Joan sigui sempre igual, però sempre diferent, hem volgut saber com viuen Sant Joan les dones més properes als membres de la Junta de Caixers. Esposes, mares, dones de la pàrroquia… Perquè elles, com les dones de cadascun dels cavallers que surten a la colcada en són també protagonistes de la festa, i tenen la seva forma de participar-hi de manera activa i també essencial.

Viure, conèixer, saber de la festa és el que els hi hem demanat, com també us seguim oferint gràcies a les col·laboracions de Joan Bagur Truyol, que viu com un més de noltros l’elaboració dels Iris de Festa; de Jaume Fedelich, i també enguany d’Andreu Salord, us presentam les imatges dels Sant Joans d’antany i veure com ha canviat la festa.

Agraïr les fotos de portada, les dels interiors, els poemes i tot allò que una vegada posat fil a l’agulla i ben embastat és el resultat del que avui teniu a les vostres mans.

Finalment, el record sempre present per aquells que tant hem estimat i que enguany no estaran amb noltros, bé perquè són fora de l’illa per motius de feina o d’estudis. Com també volem tenir un record encara més emocionat cap aquells que ja no estan amb nosaltres i viuen el seu Sant Joan des d’allà dalt, els santjoaners i cavallers del cel, que fan i viuen un santjoan de llum, d’energia i sempre present als nostres cors i als nostres pensaments.

Bones festes a totes i a tots.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *