Festa sí, però amb seny i mesura

Quan fa una setmana que la revista extraordinària de Sant Joan d’El Iris va sortir al carrer, només podem fer que donar-vos les gràcies pe l’acceptació què ha tingut. Durant el primer cap de setmana es van esgotar els exemplars a la venda a les llibreries i el mateix dilluns ja es va repartir una segona remesa que anam reposant dia a dia a mesura que es van acabant. La nostra satisfacció és molt gran quan tant subscriptors com lectors, col·laboradors i anunciants valoren positivament el resultat de tantes hores dedicades a preparar el nombre especial de les nostres festes. Una feina que any rere any, des de 1975, feim amb il·lusió i estima a Sant Joan. També volem agrair-vos la bona rebuda del cartell que repartim amb la revista i que és possible gràcies a la complicitat amb Fincas Llonga’s. Aquesta és la nostra petita contribució a unes festes que feim entre tots.

Ja esteim de ple dins el mes de juny i cada setmana tenim festa armada, vam començar amb la festa de Maria Auxiliadora, aquesta setmana Cincogema, el Diumenge des Be i Sant Joan; totes festes molt estimades pels ciutadellencs. Des d’El Iris compartim cada instant de festa i ens agradaria que fossin moments de xalar i passar-s’ho bé i no haver de lamentar cap ensurt ni incident. Festa sí, però amb seny i mesura. Que celebrem Cincogema entre amics o família compartint moments de festa i germanor, anant molt en compte amb els excessos i vigilant si hem de fer carretera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *