DOMINI DEL VILLACARLOS EN EL CAMPIONAT DE MENORCA DE PESCA SUB DE CIUTADELLA, AMB POCA FORTUNA PELS AMFITRIONS

Un any més el Club Nàutic Ciutadella organitzava la segona prova del Campionat de Menorca de Pesca Submarina individual 2019; un dia inmillorable meteorològicament i en un ambient envoltat de molt bona companyia.
A la segona i darrera prova que es va celebrar a Ciutadella, el pescador d’Es Nàutic Joan Marquès era tercer i primer i segon, Óscar Pons i Avelino Sans, els dos del CN Villacarlos. Finalment, a la classificació general del 2019, enguany el domini ha estat dels nostres companys d’Es Castell, pujant al podi, Óscar Pons, Avelino Sans i Miguel Adrián (Miki), per aquest ordre.
En aquesta ocasió no va rodar massa bé la cosa pels ‘pesca sub’ del CN Ciutadella, amb lesió inclosa al genoll de Quico de Borja Camps.
I sí, fins l’any que ve, si Déu vol.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.