Rebaixes de planters d’horta al Viver del GOB

Es Viver del GOB liquida els planters d’horta d’estiu, aquest divendres i dissabte. Som a finals de temporada per a plantar les hortalisses de cara a l’estiu. Es Viver liquida totes les seves existències de planters ecològics de varietats locals d’horta: diferents castes de tomàtics, pebres, albergínies…


Es Viver del GOB és un projecte que pretén potenciar un ús de la terra respectuós amb el medi ambient. Produeix amb certificat ecològic planta autòctona per a jardineria sostenible, plantes aromàtiques i culinàries, planters d’horta de varietats locals i ramells de porxada, terra i adob ecològic. També dissenya i manté jardins sostenibles, i filtres verds, sistemes de depuració d’aigües residuals amb plantes aquàtiques.

Obrim els divendres i els dissabte dematí de 10 a 13:30 h. Som a la carretera de l’aeroport (vegeu situació més avall)

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *