Entrades ja a la venda del Concert Menorca Canta Traginada

El departament de Cultura i Educació del Consell Insular de Menorca informa que ja estan a la venda les entrades pel concert Menorca Canta Traginada que tindrà lloc el diumenge 7 de juliol a les 21.30 h a  Líthica – Pedreres de s’Hostal. 

Les entrades es poden adquirir a travès de la web: 

https://agenda.menorca.es

Menorca canta Traginada. De la mà d’alguns dels principals solistes del panorama musical menorquí, com Cris Juanico, Anna Ferrer, Clara Gorrias, Maria Camps i Miquel Mariano, i sota la direcció musical i artística d’Annabel i Joan Carles Villalonga, arriba aquest concert d’homenatge a l’antic grup Traginada, que marca una fita en la recuperació i renovació de la música i la cultura de Menorca. Després de l’èxit dels concerts de Sant Antoni, torna aquesta segona entrega. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *