Menorca ja figura en el Mapa d’Inventaris del Patrimoni Cultural Immaterial d’arreu del món

Recentment l’Inventari del Patrimoni Cultural Immaterial de Menorca (Ipcime) s’ha incorporat al Map of-e Inventories of Intangible Cultural Heritatge, un mapa que recull els diferents inventaris elaborats o en procés d’elaboració d’arreu del món i que es pot consultar a l’enllaç següent: 

https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1FD79FwkU9BEFdtbeHCHGfaUenaA&ll=-3.81666561775622e-14%2C-6.080385632812522&z=1.

Cal recordar que la iniciativa d’elaborar l’Inventari del Patrimoni Cultural Immaterial de Menorca ha situat l’illa en el grup capdavanter de territoris que han posat en pràctica el que estableix la Convenció de la Unesco per a la Salvaguarda del Patrimoni Cultural Immaterial. 

L’Ipcime és un projecte del Consell Insular de Menorca, a través del Departament de Cultura i Educació, l’Agència Menorca Reserva de Biosfera i l’Institut Menorquí d’Estudis. L’objectiu és recollir, identificar i definir els elements vius del patrimoni cultural immaterial de Menorca, catalogar-los, fer-ne la diagnosi i proposar mesures i accions per a la seva salvaguarda, valorització i difusió entre la població local. Les 25 fitxes elaborades en la primera fase de l’Ipcime ja estan disponibles per a la consulta al web www.ipcime.cat.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *