Relleu al capdavant del Cercle Artístic

Després de sis anys als capdavant del Cercle Artístic, Rafel Pallicer deixa el càrrec de president i n’agafa el relleu Lina Pons Massanet. Així es decidí en l’Assemblea General de Socis d’aquest dimecres 12 de juny. Pons Massanet ja fa un temps que està lligada a la Junta Directiva de l’entitat i a la seva candidatura incorpora els noms de Iosune Arriaran (Vicepresidenta segona), Pilar Hidalgo (Tresorera), Miquel Mercadal (Vicesecretari), Tònia Gomis i Pedro Carretero també s’incorporen com a vocals i s’hi mantenen persones amb experiència com Fina Salord (Vicepresidenta) Joan Taltavull (Secretari), Joan Marquès, Manola Arguimbau o Martina Moll… Renovació i experiència, una fórmula que no pot fallar mai.

Pallicer ha estat un home de consens, fortament reivindicatiu quan ha fet falta i què ha sabut entendre l’heterogeneitat d’una entitat cultural històrica com és el Cercle. Deixa la presidència amb el mal regust de no haver pogut veure el Teatre des Born obert i funcionant i després de viure l’experiència d’organitzar la logística del Premi Born durant tants anys sense disposar de local propi amb tot el què açò comporta. Durant aquest darrer mandat s’han renovat els estatuts de l’entitat i la pàgina web. S’ha pogut aconseguir la llicència d’activitats (després de més de tres dècades) efectuant les recent acabades obres de millores. S’han creat les Residències de creació Teatral lligades al Premi Born que ha vist augmenta la participació en xifres rècord. I mentre les seccions i entitats lligades al Cercle han continuat sent l’eix vertebral i dinamitzador de l’activitat cultural al voltant de l’entitat centenària. Després de sis anys de compromís ferm i voluntari, Pallicer, què seguirà lligat a l’entitat, ha entès que és el moment de deixar pas a un relleu que ompli de renovada energia i il·lusió la Junta Directiva del Cercle Artístic. I aquest relleu es visualitza en la persona de Lina Pons Massanet, qui s’estrena en el càrrec amb l’estrena de Foc i Fum (que enguany organitza el Cercle) aquesta nit, i rebent la comitiva des Be a la seu social aquest diumenge. Des d’El Iris, volem agrair a nen Rafel Pallicer la seva dedicació a la cultura durant aquests anys i a na Lina Pons desitjar-li èxits i encerts en el seu mandat. I a ambdós Sort i Ventura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *