Resultats consulta d’entrada als ajuntament de Palma i Ciutadella Els resultats de la consulta a la militància han donat el sí a Palma amb un 87,63% dels vots i a Ciutadella amb un 96.77%

Les bases de Podemos a Palma i a Ciutadella han donat el sí a que la formació s’integri als respectius governs municipals si l’acord d’investidura respecta la representativitat de Podemos. En aquest sentit, a Palma el sí ha obtingut un 87,63% dels vots i a Ciutadella un 96.77% dels vots.

En relació a Palma, l’equip negociador informa que està treballant en una proposta realista per tal que la representativitat de Podemos quedi reflexada en el pacte de Govern de l’Ajuntament de Palma i que se li farà arribar en les properes hores a les altres dues formacions que estan en les negociacions.

En aquest sentit, Alejandro López, secretari d’organització de Podem Illes Balears ha explicat aquest matí als mitjans que tot i que el resultat fós positiu en el cas de Palma, tal i com ha estat, “no vol dir que explícitament s’hagi d’entrar. Dependrà de la representativitat de Podemos respecte als resultats obtinguts”.

Recordem que per a Palma, la pregunta va ser: Estàs d’acord amb què Podemos s’integri en el govern municipal de Palma al costat dels partits PSIB-PSOE i Més per Palma si s’arriba a un acord d’investidura que respecti la representativitat de Podemos respecte als resultats obtinguts?

Per la seva banda, al municipi de Ciutadella (Menorca) la pregunta era: Estàs d’acord amb què Podemos s’integri en el govern municipal de Ciutadella al costat dels partits PSIB-PSOE i Més per Menorca si s’arriba a un acord d’investidura que respecti la representativitat de Podemos respecte als resultats obtinguts? 

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *