Venda de rebosteria menorquina a Calós

 

Com cada any per aquestes dates, la Comunitat Salesiana de Calós de Ciutadella demana la vostra generosa aportació per la venda de coques, dolços, salats… amb la finalitat d’ajudar els projectes de les Missions Salesianes.

La venda es farà davant de Calós, durant el concert de l’Agrupació Musical de Ciutadella que es celebrarà el proper 16 de juny, diumenge des Be.

Tothom qui vulgui col·laborar podrà dur les seves elaboracions al local del Centre Juvenil Salesià, Gent Jove, que té accés a la Contramurada, a partir de les 16’30 h. del mateix diumenge 16 de juny.

Són moltes les persones i institucions que esperen la nostra col·laboració solidària. El producte de la venda anirà destinat als projectes que l’ONG VOLS (Voluntariat Solidari) està finançant a l’Àfrica i Amèrica.

Maria Auxiliadora ens anima a ser solidaris amb els qui tenen menys i mereixen oportunitats i una vida digna. Ens anima, des de la seva humilitat i esperit de servei, a fer que els últims siguin els primers.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *