Joana Gomila, batlessa de Ciutadella La candidata del PSM rep el suport del PSOE i Unides Podem

Joana Gomila Lluch, ha estat reelegida alcaldessa de Ciutadella, tot reeditant el pacte progressita de la passada legislatura amb el suport dels regidors del PSM-Mes x Menorca, PSOE i Unides Podem, que han sumat 13 vots front als 3 d’Anna Pons Capella, candidata de Ciutadans. El cap de llista dels populars, Antoni Juaneda, va optar per a no presentar-se, tot fent un discurs integrador, d’oposició constructiva i de cercar tots aquells acords pel bé comú de la ciutadania.

Joana Gomila és la persona que és reelegida batle de Ciutadella, sent la llista més votada, per segona vegada en la història de la democràcia a Ciutadella. Només Llorenç Brondo va ser elegit batle en dues ocasions sent la llista més votada, però no acabà la legislatura. Hi ha també el cas d’Antoni Orell, que als anys 80 va ser batle en dues ocasions per mor dels pactes d’esquerra (la llista més votada era la dels populars) i tampoc va acabar la seva segona legislatura.

Joana Gomila serà batlessa amb dedicació exclussiva, com ja va fer a la passada legislatura. La candidata del PSOE, Noemí Camps, serà la primera tinent de batle, portant les àrees de Turisme i Promoció Econòmica que inclou Fires i Mercats. José López serà segon tinent de batle, amb les àrees relacionades amb Urbanisme i Andreu Cardona, tercer tinent de batle portant l’Àrea de Cultura. Ambdós tindràn també dedicació exclussiva, com la cap de llista de Podem, Fàtima Anglada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.