Camina Tempranillo Rosat Els rosats pàl·lids estan de moda

Aquesta setmana sortejam gràcies a Vinum Menorca un altre vi jove de la DO La Mancha elaborat amb raïm Tempranillo. El Camina Tempranillo Rosat 2017, elaborat per la societat cooperativa Cristo de la Vega, creada al 1955 quan un grup de 25 d’agricultors van unir la seva passió pel vi amb el somni d’elaborar vins de qualitat. La utopia es va fer realitat i el camí iniciat fa més de 60 anys dóna any rere any el seus fruits amb uns vins joves, de qualitat, aromàtics… i d’aquest llarg camí sorgeix el nom dels seus vins, els “Camina”.

NOTA DE TAST

Aspecte: Rosa brillant i net. Reflexes assalmonats i pàl·lids.

Nas: Aromes a fruits vermells i maduixes de bosc. Notam també aromes a melicotó de vinya.

Boca: Fresc, suau, melós en boca i amb un llarg sabor de boca.

MARIDATGE

És un vi apte per l’estiu on gaudirem dels rosats ben frescos i presentats a taula dins una glacera perquè no perdin temperatura.

Ens anirà de meravella per acompanyar plats de pasta, especialment aquells on el peix i el marisc en són els protagonistes. Des d’uns tallarins amb alls, bitxo i gambes; uns espagueti frutti di mare, un raviolis d’escamarlans, o una macarronada de bacallà o de peix de roca.

Ideal per a maridar amb rissotos i arrossos caldosos de peix. També per a paelles marineres i arrossos secs dins es tià com un arròs amb pop, un arròs amb gambes vermelles i sípia o plats de mar i muntanya com un conill amb gambes o un pollastre amb escamarlans.

És un vi apte per als plats on les carns blanques en són les protagonistes. Pollastre amb salsa d’ametlles; conill amb caragols i cranca; pit de gall d’indi al curri; o un chop suey de pollastre.

També és una bona opció per a maridar amb sushi o pizzes que podem encomanar a domicili.

Si voleu saber més o comprar aquest vi de la DO La Mancha versàtil i que es ven a molt bon preu, el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.