Ciutadella viu amb devoció el Diumenge des Be La comitiva va realitzar 110 visites i 3 tocs de dol

Ciutadella ha tornat viure amb devoció i intensitat el Diumenge des Be, inici de les festes de Sant Joan, en una jornada marcada pel bon temps i unes brises de vent del nord que van fer agradable la jornada, especialment per als membres de la Comitiva, que va realitzar 110 visites i tres tocs de dol.

El primer toc es va realitzar, tal i com marca la tradició, a les 9 del matí des del domicili del caixer senyor, per a visitar després l’Ajuntament de Ciutadella, on van ser rebuts per la nova Corporació, per anar després a Cal Bisbe. A partir d’aquí la Comitiva inicia el seu recorregut per cases nobles, posades de lloc, domicilis de persones que participen amb un cavall a la festa, i compromisos de la Junta de Caixers.

La darrera visita, a cal caixer casat, va ser passades les 11 de la nit, i allà es celebrà la beguda amb els membres de la Comitiva i es deixà dipositada la bandera de les festes, que cada dia fins el dia 22 serà onejada a la posta de sol per la dona del caixer casat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca