L’acord de govern del Consell de Menorca està en l’aire Es desconvoca la reunió de negociació entre PSOE, Podemos i MÉS per Menorca, prevista per avui capvespre

MÉS per Menorca vol que per a conformar un govern plural i progressista al Consell de Menorca es contempli la proposta d’una presidència compartida. Així ho ha determinat l’Executiva de MÉS per Menorca per a continuar les negociacions entre PSOE, Podemos i MÉS per Menorca.
MÉS per Menorca considera que l’argument que ha utilitzat el PSOE per exigir una presidència compartida al Consell de Formentera se l’hauria d’aplicar ara, per coherència, a Menorca. I encara més, els menorquinistes consideren que les seves formacions municipals han estat molt generoses alhora de estructurar els governs locals, com és el cas del PSM-Més per Menorca que ha donat la primera tinència de batllia al PSOE. Dins aquest context, la presidència compartida al Consell, hauria de ser, com a mínim, una possibilitat a analitzar i estudiar.
MÉS per Menorca considera que l’estabilitat i la pluralitat del nou govern del Consell passa necessàriament per un acord d’àmplia coresponsabilitat, que també contempli la presidència. En aquest moments l’Executiva de MÉS per Menorca no contempla cap altra opció, donat que aquest és el mandat sorgit de la seva darrera assemblea. Durant els propers dies es convocaran de nou els òrgans de consulta del partit per a acordar, en l’actual situació, quiness són les opcions de negociació per a les properes setmanes.
Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Mostra de Cuina Menorquina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *