Jardí a dins d’un bòtil

Com que lo d’un missatge a dins d’un bòtil ja ho tenim molt vist (i a més embrutam la mar per fer la gràcia) avui vos proposam reciclar bòtils de vidre per fer-hi petits jardins.

Què necessitem? Molt fàcil:

  1. Un bòtil o recipient de vidre
  2. Una planta
  3. I bons consells per mantenir-lo!

Fer jardins a dins de vidre és una tendència que es va posar de moda fa molts d’anys, especialment amb cactus. I que ara torna!

Per tant, agafau els cactus que teniu escampats per casa i feis-lis un jardí privat que quedarà la mar de xulo. I que ningú s’espanti! Sobreviuen sense cap problema, gràcies a la humitat que creen ells mateixos gràcies a la condensació que queda a les parets del vidre. ATENCIÓ: no deixar a una banda on els hi toqui el llum si no volen tenir cactus a la parrilla! Per cuidar-los només heu de pulveritzar molt de tant en tant.

També podeu posar plantes verdes més grans i crear un petit hivernacle, afegint drenatge i terra. Només heu de tenir en compte que haureu de pulveritzar les plantes més vegades i els hi heu de deixar el bòtil o recipient destapat (si són cactus, podeu posar taps de suro).

Els bòtils i recipients de vidre ens brinden moltes altres opcions. Aquestes són les principals:

  1. Els pots de vidre també són la millor opció si heu de trasplantar les orquídies. Agraeixen un munt poder tenir llum a les arrels, el que fa els pots de vidre un complement ideal per elles. A més, podem veure si ens estem passant d’aigua.
  2. Els gerros petits que a vegades emprau per les espelmes també serveixen per trasplantar cactus petits.
  3. Dins una formatgera amb tapada de vidre també podem posar-hi plantes. Una bona idea és cobrir el suport amb una mica de molsa o spagnum, que a banda de quedar bé, ajudarà a mantenir la humitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.