Nou èxit del programa Vine a Navegar amb els alumnes de Primària de Ciutadella

Un any més el Club Nàutic Ciutadella ha realitzat amb un èxit notable el cursos d’iniciació a la vela del programa ‘Vine a Navegar’, organitzat per el Consell Insular de Menorca, amb tots els clubs nàutics esportius de Menorca i els centres educatius de Primària.
Aquest any han passat per Es Nàutic fillets i filletes dels centres de Primària de Ciutadella per rebre les seves primeres classes de vela. Aquest Dissabte des Be, dia final del curs de vela, el grup va gaudir d’uns monitors molt especials, els esportistes de l’equip de regates d’Optimist del CNC, que van acollir dins les seves embarcacions els alumnes novells i els van mostrar les seves habilitats nàutiques. Unes jornades per a recordar per l’alumnat de Ciutadella.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.