El Consell renova la gestió de l’Oficina Insular d’Habitatge amb Provivienda per dos anys més

L’àrea d’Habitatge Social del Consell Insular va renovar ahir, per dos anys més, la contractació de Provivienda, associació sense ànim de lucre amb base a Madrid, com a empresa encarregada de la gestió de l’Oficina Insular d’Habitatge. Varen participar en la signatura la consellera de Serveis Generals, Participació Ciutadana i Habitatge, Cristina Gómez, i la Directora General de Provivienda, Gemma Gallardo. 

D’aquesta manera, el Consell Insular vol donar continuïtat a la feina feta durant els últims anys per aquesta associació en matèria d’habitatge i seguir treballant per un millor servei cap a la ciutadania. Entre els principals objectius de l’Oficina Insular d’Habitatge, es troba el de desenvolupar un servei d’atenció social i jurídica en l’àmbit de l’habitatge, especialitzant-se en l’acompanyament a persones en risc d’exclusió socio-residencial.

La consellera, Cristina Gómez, ha matisat que «cal recordar que durant el primer any d’activitat de l’Oficina d’Habitatge es van atendre a més 600 persones repartides en més de 200 unitats de convivència. Aquest fet demostra clarament la necessitat de seguir apostant per un servei d’aquestes característiques que ofereix suport i orientació a les persones en un tema de vital importància com és l’habitatge».

Entre les principals actuacions de cara als dos pròxims anys es troba la millora i ampliació del servei, i la creació de nous tallers ajustats a les demandes que s’han rebut per part de la ciutadania durant aquest temps d’activitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *