Formació dels efectius d’emergències per a les festes

Ahir es va dur a terme una altra fase de la formació dels efectius d’emergències que formen part dels dispositius de seguretat inclosos al Pla Director de Seguretat de les Festes de Sant Joan. La formació va consistir en una primera part teòrica, al saló gòtic de les cases consistorials, on s’informà als controladors sobre les seves funcions, sobre mesures d’autoprotecció i detalls específics de la festa i Jocs des Pla. A continuació d’aquesta formació teòrica, tot aquest personal es desplaçà a la zona des Pla de sant Joan, per practicar sobre el terreny el desplegament i posicionament per garantir que el passadís de seguretat estigui ben organitzat i sigui el més eficaç possible.

La formació dels equips d’intervenció ràpida formats per efectius de policia local, creu roja i avpc requereix d’unes pràctiques conjuntes per assegurar el màxim la resposta en qualsevol situació d’emergència durant els principals actes de la festa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *