Atrevit, la perruqueria eco friendly de Ciutadella

Atrevit va obrir les portes el 2007 amb na Sílvia Mestres Justo al capdavant. Els seus punts forts són els anys d’experiència, la fusió de les seves ments creatives i les ganes de desenvolupar, crear, transmetre i il·lusionar. S’ocupen de les  tècniques més actuals, tendències, tenen en compte la moda i l’art. La creativitat és fonamental per aconseguir els millors resultats i na Sílvia ho sap, per això mateix, juntament amb na Laura i na Lydia perfeccionem l’harmonia entre el saber fer i l’estil de cada persona. Però, segurament el que defineix el concepte de perruqueria que venen treballant a Atrevit és la seva filosofia de respecte al medi ambient, el compromís amb els productes naturals i la reutilització d’envasos, el que s’anomena una perruqueria eco friendly.

Perruqueria i estètica

Ara fa un any que Atrevit es va traslladar de local cercant un espai més diàfan, lluminós i pràctic i al carrer Pere Cortès 39B hi trobà el seu lloc. A n’aquesta nova ubicació na Sílvia i el seu equip han pogut ampliar els serveis que demanda la clientela. A Atrevit es fan talls de cabells tant a homes com dones, es fan metxes i s’utilitzen tints sense amoníac i xampú natural. Els tints estan elaborats a base de iogurt i enriquits amb plantes medicinals calmants i biològiques que no irriten ni desprenen la forta olor dels tints habituals. També es realitzen tractaments pels cabells amb àcid hialurònic. L’allisat japonès és una de les especialitats de na Sílvia. I no oblidem la depilació, tant per home com per dona.

Especial esment es mereix la cabina d’estètica on ofereixen diversos tractaments de rejoveniment no invasius, basats en la prevenció i en obtenir resultats molt naturals a curt termini com la micro dermoabrasió, brushing hialurònic (un tractament renovador d’hidratació), exfoliant renovador, mascareta facial, manicura, maquillatge, parpelles i celles.

Productes 100% Eco

El compromís amb la sostenibilitat ambiental és un eix del concepte “Atrevit”. L’aposta pels envasos recarregables, sobretot de vidre i alumini fàcilment reciclables, és una manera eficaç d’arraconar el plàstic de les nostres vides. Na Sílvia confia en els productes de la marca O way, tot un referent en el món dels tractaments amb ingredients “amigables”: ingredients actius tecnològics per a usos específics, principis actius biodinàmics de “Km 0”, olis essencials biodinàmics i botànics, extractes biològics, ingredients fitoderivats, acondicionadors d’origen natural, ingredients actius procedents del comerç just… aquesta línia de productes els fan servir tant pels tractaments dels cabells com de la pell. Els tradicionals pots de laca amb spray deixen pas a pots de vidre recarregables amb polvoritzadors que no són gens perjudicials per la capa d’Ozó.

El concepte ”Atrevit”

Com ja hem dit, el concepte “Atrevit” va més enllà d’una perruqueria corrent i aquí els llibres, el teatre i les noves tecnologies hi tenen cabuda.

Atrevit disposa d’un espai de biblioteca on es fa un servei de préstec de llibres als clients. Així, els clients o clientes poden agafar el llibre que més els agradi dels què hi ha al racó i llegir-lo a casa tranquil·lament amb el compromís de tornar-lo en acabar-ne la lectura. És una manera d’introduir l’hàbit de la lectura més enllà de la premsa local i les revistes de moda i societat, què també hi són, clar.

Una de les vessants més lúdiques de na Sílvia és el seu gust per fer pentinats de teatre; va realitzar els pentinats de diferents obres de l’antiga companyia Delfín Serra, de moltes representacions de Foc i Fum i, darrerament, els de la nova companyia Tocats pel Teatre.

Oferir un servei ben organitzat és una de les característiques de na Sílvia, per açò a través de la pàgina web www.atrevit.esofereix el servei de cita prèvia on line, de manera que el client o clienta es pot organitzar des de casa i reservar hora per perruqueria o estètica. A la pàgina web també s’hi troben els horaris i els serveis i qui vulgui pot seguir les novetats a través de les xarxes socials com Facebook i Instagram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *