Dissabte, taller de com tractar els problemes de l’hort en plena producció

Arribat l’estiu, amb la calor i la humitat van apareixent problemes a les plantes de l’hort: fongs, poll, … Demà dissabte, 29 de juny a les 10 h, farem un taller as Viver del GOB on s’explicarà com reconeixer els problemes i com tractar-los de manera ambientalment respectuosa. El taller és públic, gratuït i no és necessari apuntar-se.

I aprofitau per completar l’hort amb plantes aromàtiques i culinàries ecològiques: tem, sajolida, alfàbrega, herbassana, orenga, moraduix, estèvia, estragó, herballuïsa, julivert, cibulet, camamil·la de Menorca… Recordau que Es Viver del GOB obre els divendres i dissabtes de 10 a 13:30 h. Durant l’estiu també ens hi trobareu de dilluns a dijous amb el mateix horari. Som a Maó, a la carretera de l’aeroport, just abans de la deixalleria (vegeu plànol)

PDF icon Com arribar a Es Viver de Plantes de Menorca del GOB

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *